de    en
Wybierz stronę:
Nasze przepisy

                             

Nasze produkty

Produkty surowo dojrzewające
Linia Produktów Sarmackich
Szynka Sarmacka 100g
Szynka Sarmacka 100g
Polędwica Sarmacka 100g
Polędwica Sarmacka 100g
Karczek Sarmacki 100g
Karczek Sarmacki 100g
Kindziuk 100g
Kindziuk 100g
Kindziuk
Kindziuk
Szołdra 100g
Szołdra 100g

 .

Salami bretońskie plastry
Salami Bretońskie 100g
Salami Bretońskie 100g

Salami bretońskie w postaci plastrów, ma delikatny i charakterystyczny smak oraz zapach typowy dla wędliny surowej fermentowanej pokryte naturalną pleśnią. Oprócz podstawowego opakowania czyli foli ochronnej polędwica pakowana jest w ozdobny kartonik w kolorach czarnym i złotym w celu podkreślenia wyjątkowości tego produktu i nawiązania do naszej linii produktów Bretońskich. Opakowanie jednostkowe zawiera 100 g wyrobu.

Polędwica bretońska
Polędwica Bretońska 100g
Polędwica Bretońska 100g

Polędwica bretońska w postaci plastrów ma delikatny i charakterystyczny smak oraz zapach typowy dla wędliny surowej pokryte naturalną pleśnią. Oprócz podstawowego opakowania czyli foli barierowej plastry pakowane są w ozdobny kartonik w kolorach czarnym i złotym w celu podkreślenia wyjątkowości tego produktu i nawiązania do naszej linii produktów Bretońskich. Opakowanie jednostkowe zawiera 100 g wyrobu.

 

Salami bretońskie wianek

Produkcja tego wyrobu wykonana jest na bazie surowca wieprzowego. Posiada znakomite walory smakowe i zapachowe uzyskane poprzez staranny dobór przypraw oraz zastosowanie wyselekcjonowanych kultur pleśniowych. Poprzez rozwój na powierzchni batonu dodatkowo wzbogacają smak i zapach produktu tworząc swoista grupę kiełbas surowych, suszonych. Waga: salami bretońskie ok. 700 g, bretońskie wianek ok. 250 g. Opakowanie zbiorcze to karton 5 kg lub 10 kg. Forma pakowania: worek perforowany
 

Salami bretońskie

Salami bretońskie jest w postaci batonu, który pokryty jest naturalną pleśnią. Wyrób zapakowany w woreczek polipropylenowy perforowany. Dodatkowo wyrób jest zapakowany w woreczek materiałowy oklejony ozdobną i informacyjną etykietą. Wyrób oferowany jest w dwóch wersjach wagowych 350 g oraz 700 g.

Salami bretońskie z pieprzem

Salami bretońskie z pieprzem jest w postaci batonów o średnicy ok. 35 mm i długości ok. 20 cm. Batony na powierzchni są nierównomiernie pomarszczone. Całość batonów pokryta jest naturalną pleśnią o barwie białej. Osłonka ściśle przylegająca do farszu, konsystencja ścisła do twardej. Na przekroju widoczne są pełne ziarna pieprzu. Średnia waga jednego batonu to 180 g.

     Sokołów S.A. Oddział w Dębicy
     ul. Słoneczna 7, 39-200 Dębica
realizacja: ideo